Zumbatoning

14.07.2011 af: walkinrunout Kategori: zumba

30. juni tog jeg toning uddannelsen, men har været så meget i tidsnød, at jeg ikke har fået set på al koreografien endnu…. før i aftes og mand var det fedt? Det skal helt klart dyrkes lidt mere og kan da også mærke i dag, at det virker!

<< Zumba >>

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email