Klar til ferie

17.07.2011 af: walkinrunout Kategori: travel

Ikke let at pakke til en uges ferie i København, når vejret lige nu byder på silende regn og i øvrigt ustadigt resten af ugen – godt vi har nogle store kufferter.

20110717-083629.jpg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email