ferie #1

22.07.2011 af: walkinrunout Kategori: food & drink

Er ved at have gennemlevet første uge af ferien – super skønt med en uge i København. Skønne oplevelser med min vidunderlige familie, hvor vi har fået set alt der er værd at se på Trekronerfortet, prøvet alt, der er værd at prøve i tivoli og købt alt, hvad der er værd at købe på Strøget… unfortunately not – lidt er det dog blevet til…. Termokrus fra Georg Jensen, som ellers er udgået og derfor nærmest næsten umulige at opdrive – fandt to i Frederiksbergcentret og skyndte os at slå til :-)

Vores er så bare i stål og sort og yderst delikate – yeahh

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email