Opstart

09.08.2011 af: walkinrunout Kategori: exercise

Ok – gik virkelig All in på genoptagelse af arbejde og dagligdag. Det gav pote, i går, hvor jeg virkelig var frisk og frejdig hele dagen efter at have startet med en 5 km. løbetur inden bad og morgenmad, for derefter at arbejde og endelig have zumbahold. Det knap så fede er så, at jeg er monstertræt i dag.

Men så er man igang både hvad arbejde og løb angår.

Jeg har i øvrigt planer om at løbe et ½ marathon i begyndelsen af november, så det er jo ikke for tidligt at komme i gang.

<< Lynløb >>

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email