Haveudbytte # 2011

10.08.2011 af: walkinrunout Kategori: food & drink

Til trods for at jeg var sent ude, var der faktisk bær tilbage på mine ribs og solbærbuske (fuglene har ikke så let ved at tage de bær, som sidder på undersiden af bladene).

De blev straks konverteret til ribsgelé og solbærmarmelade.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email