Black and white

23.08.2011 af: walkinrunout Kategori: today

20110823-073115.jpg

Til trods for, at de havde lovet dårligt vejr i dag, skinner solen og når man er i slutningen af august føles det som en gave, at der er mulighed for at iføre sig bare tæer og sandaler. Jeg har en kort dag i dag og skal derfor have et ekstra sæt drenge med hjem for at lege… håber vejret holder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email