LC dag

25.08.2011 af: walkinrunout Kategori: today

I aften skal jeg på tur med LC – vi skal til vestkysten og besøge Galleri Møller P og bagefter står den på spisning på stranden – Nice!
I dag ser jeg sådan ud….
>br />
20110825-104657.jpg

En hurtig opdatering efter arbejde… og man er klar til strandhygge mv

20110825-172841.jpg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email