Galleri Møller P

26.08.2011 af: walkinrunout Kategori: Uncategorized

Det blev et fantastisk arrangement med LC pigerne. Vejret var så skønt, at vi kunne sidde hele aftenen på stranden og spise vores medbragte gourmet-madpakker samt hyggesludre – bølgeskvulp i baggrunden og en utroligt smuk himmel mens solen gik ned – wauv.

20110826-090912.jpg
Galleri Møller P.


Den rette lejebolig Hellerup? Lad os finde den til dig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email