Dagen derpå

28.08.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Har overnattet i en campinghytte i Ry – helt med vilje…. Var til en skøn 40 års fødselsdag hos veninde Karin – skøn italiensk menu og vin, dejligt selskab og masser af dans. Heldigvis huskede jeg det lille fif til undgåelse af tømmermænd… at drikke masser af vand – og i dag har jeg det så helt i orden godt ;)

20110828-163242.jpg 20110828-163301.jpg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email