Zumba

30.08.2011 af: walkinrunout Kategori: zumba

Klar til en gang lækker zumba!
Rigtig mange skønne tøser rystede rumpe. ;-)

20110830-081307.jpg
I dag byder på arbejde samt forberedelse til “the big one” – den store fest på lørdag.
Opfindsomheden mht outfit var ikke så stor til morgen, så det blev til dette:

20110830-081705.jpg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email