Regnvejrsdag igen igen

31.08.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Kalenderen er kun nået til august og det føles allerede som oktober – æv men jeg glæder mig faktisk til at få gang i efterårsgarderoben med de mørke farver :)
I dag gik det en lille smule mod efterår:

20110831-083244.jpg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email