Kan ikke vente….

01.09.2011 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Nu må efteråret gerne komme – jeg har nemlig fået nye støvler – og endda nogle jeg har sukket efter siden vinter sidste år.
De er så smukke og alligevel rigtig gode at have på ;-)
Er de ikke vidunderlige?

20110901-081007.jpg

<< Gaveregn >>

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email