Partytime

03.09.2011 af: walkinrunout Kategori: Uncategorized

Jeg brugte hele dagen i går på klargøring til i aftens fest – med hjælp fra søde Mette, fik vi pyntet borde og stillet alt op, så vi er klar… Nu mangler vi bare at køre alle drikkevarerne op til festlokalerne.
Det blev så flot !

20110903-083032.jpg
I dag skal der så ryddes op, så overnattende gæster, rent faktisk kan være der og der skal selvfølgelig også sættes hår, lægges makeup mv.
Der skal nok komme et billede af outfit’et senere.
Glæder mig, så meget ;)

20110903-083352.jpg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email