Gaveregn

06.09.2011 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Smuk smuk frugtkurv fra Stelton

20110906-210848.jpg
Vi blev virkelig “begavet” til fødselsdagen i lørdags – og denne smukke kurv, bliver endda endnu smukkere fyldt med lime ;-) (rester fra mojitos, og det er ikke fordi vi ikke drak nok – kun fordi vi bare havde voldkøbt lime)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email