Sort Sol

10.09.2011 af: walkinrunout Kategori: today

I dag har været en rigtig ‘få styr på alle de løse ender’ dag – så er der gjort klar til ren afslapning i morgen :-)
Men inden da…. skal vi ligt til Sort Sol koncert. :D

20110910-184441.jpg
Rosemundetop, bluse fra for 100 år siden, zarabukser og Friis & co støvler.

<< Dagens… 9/11 >>

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email