Valgdag

15.09.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Store valgdag

Husk nu alle mand, at gå hen og stemme!

Mit valg-outfit er som følger:

 

 

20110915-105405.jpg

Rosemundetop, Part Two T-shirt, H&M cardigan, Zara-trousers, Part Two Shoes

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email