Ro ro ro din båd…

17.09.2011 af: walkinrunout Kategori: travel

Det er nu rent faktisk en kano jeg har været ude, at ro i… og hedder det så egentlig ro… padle måske.
I hvert fald var det en hyggelig, men lang tur, som har resulteret i trætte skuldre og øm rumpe (de der tværbrædder, man sidder på er ret hårde – og urutineret, som jeg er, render jeg ikke rundt med en pude at sidde på)
Any ways – det var en fantastisk måde at tilbringe sidste sommerdag på ;-)

20110917-104811.jpg

Den hårde tur gjorde, at jeg tænkte, det ville være en god ide, at stå tidligt op i dag og få løsnet hele kroppen med en god gang zumba – woop woop skøn time, hvor der rigtig kom sved på panden.

20110917-105118.jpg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email