Hurra hurra

21.09.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Jep, det er i dag min fødselsdag og hvilken dag – hele familien havde lavet smukt morgebord, med kaffe, varme boller, kage og gaver.
Der kommer lidt gavebilleder senere ;-)
Da dagens program, trods fødselsdag, bød på udendørsmøde var påklædningen nød til at være lidt praktisk (det regnede nemlig – hvilket jeg overhovedet ikke har noget med at gøre – min ældste søm udtalte faktisk her til morgen: det er ikke dig mor…. for så skrap har du heller ikke været)

20110921-101112.jpg

Vintage top, H&M jakke and trousers, Ilse Jacobsen gummistøvler

One thought on “Hurra hurra

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email