Så kom sommeren endelig…

26.09.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Yes… det har været en rigtig sommerweekend – skønt vejr! Så dagens outfit bliver tilsvarende sommerligt.

20110926-085514.jpg

H&M top, scarf, Zara pants, Part Two cardigan & shooes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email