Kort fredag og så til København

30.09.2011 af: walkinrunout Kategori: today, travel, zumba

Så er det fredag igen – for mit vedkommende er det en kort arbejdsdag og så er det afsted til København.

Beto Perez – stifteren af zumba kommer til Ballerup Arena og holder en Masterclass for ca. 2000 danseglade mennesker. Det bliver stort og helt sikkert en fest - så det skal det meste af lørdagen gå med :-)

Håber dog at der lige kan blive tid til en Strøgtur inden festen begynder.

I dag, hvor der igen er Indian summer, nyder jeg at kunne nøjes med en kortærmet t-shirt. Det røde armbånd er forøvrigt fra Troldekugler og ét, jeg vandt i forbindelse med et pensionsarrangement i banken – note…. husk altid at have styr på pensionen :-)

20110930-081100.jpg 20110930-081412.jpg

Oliver Cramer t-shirt, H&M tørklæde & Jeans og Sandwich bælte

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email