5. Okt. 2011

05.10.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Jeg havde tidligt fri i går og nød virkelig at have tid til mig selv og børnene – vi fik shoppet, hygget og leget.
Jeg nåede endda at få lakeret negle…

20111005-082124.jpg
Dagens…

20111005-082236.jpg

Cos top, By Malene Birger cardigan, Lollys Laundry tørklæde, H&M bukser, Converse sko

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email