Fristet…

12.10.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Ja, indrømmet… jeg blev fristet… da jeg hørte, at Cos havde “mid-season-sale” – jeg synes dog ikke at der er ret meget som er sat ned. Den lækre tshirt jeg købte i mørk grå var nedsat, når man valgte striber…. så det gjorde jeg.

De er bare så lækre, her i det begyndende efterår i stedet for kortærmede t-shirts og de vil også fint kunne bruges under en kjole, for at skabe en lidt laissez-faire stil, når nu man ikke render til cocktailparties hele tiden :-)

Bonus… det er jo så fedt at få pakker….

2 thoughts on “Fristet…

    • Jeps – afgjort for dårligt at det aldrig sker, at man bare får pakker uden selv at have klikket “køb” – med al den overvågning der er nu til dags, burde de da kunne se hvad og hvor højt jeg ønsker mig alle de lækre ting :0)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email