I wish….

17.10.2011 af: walkinrunout Kategori: I wish

Efter en skøn weekend med søskendehygge og skønt vejr er jeg ud over arbejde gået i gang med at finde ønsker til jul…. man må jo være forberedt…

Disse smukke Cuffs fra Georg Jensen er da bare for seje – De kan helt sikkert kandidere til en plads på ønskesedlen til jul.

Desværre er de ikke helt billige – €540.00 – også en slat penge :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email