Jeg vil også have efterårsferie!

17.10.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Jeg er omgivet af, ellers dejlige mennesker, som har efterårsferie – det er sindsygt hårdt… de har ligesom alle et lille smil på læben, overskud i blikket og deres færden rundt er afslappet og fornøjet…. jeg kan næsten ikke vente til på torsdag, hvor det er mig der med to skønne drenge drager mod Aalborg til en gang efterårshygge-shoppe-lege-miniferie.

En stor bonus er det dog, at vejret stadig er så smukt… og selvfølgelig at min stribede bluse fra Cos lå i postkassen 🙂

H&M top & Jeans, Cos trøje, Silketørklæde fra Kina samt Belle de Boskop & Filippa i baggrunden (æbler)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.