tirsdagstravlhed….

18.10.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Det har været en hektisk dag – kender I ikke det, at man fra morgenen får planlagt alle mulige, på dette tidspunkt, geniale ting der skal laves? Det har så betydet, at jeg først nu får lidt tid til mig selv og universet her :-)

I dag havde jeg dette på:

 

Day Blaser, Billi bi støvler, lollys laundry tørklæde, bælte fra Jimmy Choo for H&M og kjole, som jeg ikke kan huske, hvor er fra (den er gammel)

Lige et nærbillede af bæltet, som jeg er rigtig glad for.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email