Gråt i blåt 25/10/11

25.10.2011 af: walkinrunout Kategori: today, Uncategorized

I dag er det min nevøs 10 års fødselsdag – så det er nok derfor vejret har været så godt :-)

Mit outfit i dag passer faktisk slet ikke til det skønne vejr, men der var altså frygteligt mørkt og koldt, da jeg stod op – og rent faktisk elsker jeg grå i alle afskygninger – jeg synes bare det er så flot at blande nuancer af grå sammen med én anden farve.

I dag blev det dog kun til de blå negle og lidt lilla kvaster på tørklædet ;)

 

By Malene Birger Cardigan, Lollys Laundry tørklæde, Part Two nederdel og ballarinaer fra Jette Riis

6 thoughts on “Gråt i blåt 25/10/11

  1. Hej,

    Du er så sød, at du linker til min blog og jeg fik endda en fin kommentar fra dig i morges, men nu er den blog tæt på fortid og i stedet kommer altdetfine.dk Vil du følges med mig i fremtiden og opdatere dit link til min blog:-)? Du er på min nye linkliste!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email