Dameaften!

28.10.2011 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Jeps det hedder det, når drengerøvsklubben én gang årligt holder et arrangement, som “konerne” må være med til – Vi ved ikke hvad der skal ske… men det er jo også lige meget, når bare det involverer god mad, god vin og godt selskab.

Jeg skal se sådan her ud:

Oliver Cramer trøje, Miu miu nederdel, Acne støvler, Ole Lynggaard “my friend”-halskæde og armbånd fra Ole Lynggaard og Pandora

 

4 thoughts on “Dameaften!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email