Søndag helt ind i sjælen….

30.10.2011 af: walkinrunout Kategori: food & drink, today

Arrangementet for “Dameaftenen” var gourmetmiddag med de skønneste vine til.

 

 

Efterfulgt at hygge med kaffe, baileys, chokolade.

Lørdag, stod den igen på fest og ballade – men denne gang i halloweenkostume…

Og jeg fulgtes med ham her: (jaah, man er vel godt gift!!)

Ovenstående er jo en ret stor mundfuld, når man hár indset at man ikke er 20 længere og derfor ikke plejer at være i byen tre dage i træk – deraf også den underfundige overskrift – for det er virkelig Søøønnndddaaagg i dag :-)

Hyggetøj, ild i brændeovnen, blogsafari og udsigt til McD-middag ;-)

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email