Cos med striber

31.10.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Så fik jeg min nye Cos t-shirt med striber taget i brug – den er blød, tynd og lækker og så er den laaaang på ærmerne – dejligt.

Cos T-shirt, PartTwo jakke, Rosemunde tørklæde, Only bukser og Fly Støvler

2 thoughts on “Cos med striber

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email