Pyhhh det er hårdt…

04.11.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Min yngste søn er indlagt og får antibiotika i drop for noget betændelse… øv (derfor flere dage uden liv herfra)

Altså børn skal bare ikke være syge…. de skal lege, synge, fjolle og hoppe rundt og selv om jeg synes mode mv er sååå spændende og fantastisk, er det bare det mest overvurderede når ens små poder er syge… så jeg sparer jer lige for 3 dages outfit som er totalt uinspirerende….

Det ser ud til han har det bedre, så i dag skulle der lidt kulør på tilværelsen – og denne cardigan er bare én man bliver i godt humør af :-)

God weekend!

Odd Molly cardigan, H&M Jeans, Sandwich bælte og Fly støvler

6 thoughts on “Pyhhh det er hårdt…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email