Farver og striber! ….. ja i hvert fald striber :)

06.11.2011 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Søndag aften er for mig altid en hyggestund, hvor der reflekteres lidt over ugen der er gået og den nye der skal begynde i morgen tidlig… og denne er ingen undtagelse… selvom jeg godt kunne have undværet den forgangne uge ;)

Heldigvis går det fremad med gutten min og jeg begynder at glæde mig til at få ham hjem igen (hans far har sygehustjansen i dag)

Alt i alt sidder jeg her med min ældste søn, et godt glas rødvin og hele mit blogliv og tænker, at næste uge bliver rigtig god :-)

I tirsdags, inden alt det sygdomsballade, købte jeg en ny stribet trøje – den er fra Fransa og er både billig og lækker, se her:

Bluse fra Fransa, Jeans og tørklæde fra H&M og Tommy Hilfiger Støvler

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email