Lydbogs-løbe-tip

08.11.2011 af: walkinrunout Kategori: exercise

Jeg har lige et lille tip, jeg vil dele med jer 🙂

I en travl hverdag kan det godt være svært at nå det hele og selv om man ikke har lyst til at sortere noget fra, bliver det tit sådan, at det der kán undværes ofte springes over… for mig er det læsning af bøger…. alle magasinerne og bladene skal jeg nok nå, for de er så lette at gå til og har man bare 2 minutter kan man jo godt nå et par sider – sådan er det dog ikke for bøger….

Det sidste år er jeg begyndt på mine lange løbeture (altså mere end 5-6 km) at høre lydbøger – det er genialt… og med de lækre høretelefoner fra B&O er det en høreoplevelse oveni, selvom man løber langs befærdede veje.

Lige i disse dage kan man downloade tre lydbøger gratis fra Danmarks Radios hjemmeside. http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Laeseklubber/Lydbogspris/lydbogsprisen-2011.htm

– Den hundredårige…

– Kongens hunde

– Voxeværk

One thought on “Lydbogs-løbe-tip

  1. Sikke en god idé! Da jeg var yngre (som i meget yngre), hørte jeg mange bøger på lydbånd (jeps lydBÅND som i kasettebånd), mens jeg hæklede og strikkede. Så hyggeligt, men knapt så aktivt som din metode 😉 Den hundredeårige skal jeg også have læst ved lejlighed, da jeg har fået den af en veninde for nyligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.