Ups i did it again….

11.11.2011 af: walkinrunout Kategori: Uncategorized

Det kan jo ske, at man forelsker sig i blå neglelak… det kan også ske, at man bliver nød til at eje flere af slagsen… (ved I forstår mig)
Så lige en lille tilføjelse i neglelakafdelingen ;)

20111111-074633.jpg
Og de klær da også hinanden ;)

20111111-074710.jpg

2 thoughts on “Ups i did it again….

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email