mig og drengene…

12.11.2011 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Min mand er ikke hjemme, så jeg har rigtig hygget med børnene i går aftes og i dag – I går aftes stod den på tegnefilm, højtlæsning og alle mand i den store seng (Mor og fars seng = altid et hit)

I dag har vi så været i biografen og se Peter Plys…. Og jeg kan desværre ikke give jer en anmeldelse af den ;-) for jeg begyndte først at følge med, da min yngste søns kammerat, sagde: “man må altså ikke sidde og spille på mobiltelefon i biografen”….. (hvad kan man gøre… andet end at vise sig som et godt eksempel???)

Nu er der bagt chokolademuffins og der er tændt op i brændeovnen… begge drengene har en legekammerat at lege med – skønt!

Help me help T-shirt, Rosemunde top, Part Two cardigan, H&M jeans, Acne støvler, Marc by Marc Jacobs taske og min yndlingshalskæde – sorte stenperler og OL lås

Jeg havde fået min nye t-shirt vasket og syntes, da lige den skulle luftes lidt – jeg synes stadig den er flot, men den er altså lidt skæv efter vask… og så ved jeg faktisk ikke om det er meningen, men den er ligesom lidt længere i den ene side ….(jeg kan ikke huske om den var det før, men tror det faktisk ikke)… så igen – godt at den støtter et godt formål ;-)

Manden kommer hjem til aften, så der skal rigtig hygges med lækker mad og rødvin i aften – god lørdag til jer!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email