By Malene Birger lagersalg!

14.11.2011 af: walkinrunout Kategori: shopping ,

I denne weekend er der lagersalg med alt det lækre tøj fra By Malene Birger – Jeg er en stor fan, men kan desværre ikke komme denne weekend – mon nogle af jer andre kan???

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email