Den blåsorte frossenpind…

14.11.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Så er dagens zumba overstået – skønt at blive godt varmet igennem på sådan en kold dag som i dag. Outfit-mæssigt var jeg dog ikke helt på højde, med situationen – der var simpelthen møj koldt på mit arbejde i dag – hvilket nok hænger sammen med at døren var i stykker hele morgenne og derfor ikke kunne lukke rigtigt!

Skulle måske overveje både hue og vanter til i morgen :-) Dagens outfit:

By Malene Birger Tunika, Nué lædervest, H&M Jeans & tørklæde og Fly støvler

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email