Så er der kommet blade

15.11.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Der er et eller andet med torsdag og Ude & Hjemme… Hmm eller er det onsdag?
Ved i hvert fald, at denne tirsdag er storebladdag for manden og jeg ;)

20111115-211818.jpg
Så er det en skam, at man har haft hele to møder i aften og dermed ikke tid til at få snuset dem igennem… Ellers to møder som begge gik godt… ét i Fitnesscentret, hvor jeg har zumbahold og ét med bestyrelsen i den Ladiescircleklub, jeg er formand for… – men nu er der altså også dømt afslapning.

Dagen i morgen skal bruges på endnu et møde – arbejdsmæssigt samt pakning til en lille weekendtur ;-)

Sand kjole, Part Two Cardigan, Billi Bi støvler

20111115-213236.jpg
Lige et nærbillede af mine fine armbånd – første er en gave fra min ældste søn, som han selv har lavet, andet er Ole Lynggaard, tredje er Pandora og det sidste er lavet af en pige i Århus ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email