Chokolade…..

18.11.2011 af: walkinrunout Kategori: Uncategorized

I går var vores Ladiescircleklub i chokoladehimlen – vi lavede simpelthen de skønneste chokolader man kan tænke sig….

20111121-211308.jpg

3 thoughts on “Chokolade…..

  1. Åh hvor skønt. Jeg har lige været i kontakt m firmaet ang. julegaver og er du gal en sej service, de leverer.
    Hvad lavede I der? ‘Pictures or it didn’t happen’, som man siger. 🙂

  2. Vi lavede en masse forskellige slags trøfler, men jeg klovn, havde ikke fået mit kamera med… (plejer ellers altid at huske alt) så eneste billede jeg har er et jeg fik sendt bagefter af én af de andre piger. (ér puttet på nu – det er trøfler i selskab med varm hvid chokolade tilsat lidt kanel og cayennepeber)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.