Heja Norge

22.11.2011 af: walkinrunout Kategori: new stuff, travel

Der har været lidt stille herinde – undskyld for det, men jeg har ikke haft mulighed for at komme online (og jeg overlevede)

Mindste sønnen og jeg har i weekenden været i Norge for at besøge én gammel veninde af mig. Den skønneste tur som virkelig var tiltrængt. Det er ikke mange gange Mindstesønnen har været oppe at flyve og det er i hvert fald så længe siden, at han oplevede hele turen med førstegangs-begejstring…. Og det er ret sjovt at opleve, at det at stå i kø til at komme ombord, menageriet med at få tasker i bagageboksene og selv et ganske almindeligt toiletbesøg på et fly kan være så vidunderligt :-)

Jeg havde forinden afrejse set, at der er vældigt koldt nordpå allerede nu og har derfor investeret i et par nye varme støvler. Jeg synes de er super lækre og varme er de i hvert fald. De er fra Ecco og koster 1400 kr.

One thought on “Heja Norge

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email