Nu er det koldt nok!

22.11.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Nu er der endelig blevet koldt nok…. til at jeg har fundet min vinterjakke frem – det lyder så fint og afmålt… som om jeg kun har én.

Jeg har indtil flere, men kun én yndlings – den er sort, varm, importeret fra Berlin, 4 år gammel (ja!) og så er den stadig rigtig fin. Det der med at man kan finde den ultimative ting/tøjstykke whatever… er altså sandt. Jeg har ikke købt ny vinterjakke siden denne, for den er bare lige alt hvad jeg ønsker af en jakke (vinterfrakker – er jo en helt anden beklædningsdel, ikk’?)

Elena Miro jakke, Night Birger et Mikkelsen strik (gammel), PartTwo læderbukser, Fly Støvler og Lollys Laundry tørklæde

2 thoughts on “Nu er det koldt nok!

 1. Mon du får en besked, hvis jeg kommenterer på det her halv-gamle indlæg? :-)

  Jeg har simpelthen gemt det billede af dine læderbukser bagfra – loooove them <3

  Så dem har jeg ledt efter alle steder på nettet (jeg kan jo godt regne ud at de må være mindst 5 år gamle), men står der noget mere i dem ? Er det Truly by Part Two eller er der måske et modelnavn ???

  Mange hilsner fra Helle-som-ønsker-sig-et-par-Part-Two-læderbukser

  • Hej Helle
   Uhh ja, de er ret gamle – og desværre er der ikke noget modelnavn i…
   Jeg ved ikke engang om Truely laves mere.
   Men du har ret… de er superfede og jeg har faktisk lige haft dem med i Frankrig, hvor jeg har været på ferie :-)
   Hvis jeg finder noget lignende… skal jeg nok sige til :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email