“Niceville”

23.11.2011 af: walkinrunout Kategori: today ,

Efter en lang dag med møder til man er helt ør i hovedet er det da bare det skønneste, at sænke sig dybt ned i biografstolen, lade lyset dæmpe og så bare nyde en god film…. Og det er “Niceville” – en rigtig god fil, som jeg godt vil anbefale.

Jeg var faktisk lidt bekymret over længden på 2 timer og 20 minutter, som jeg først opdagede, da jeg med det ene ben ude af døren lige skulle checke, for at give barnepigen besked om hvornår jeg kunne ventes hjem igen, men den var helt perfekt 🙂

På Outfitfronten tittede der lidt farver frem – havde bare vildt lyst til røde bukser, så….

Frensa bluse, Day blaser, Marc by Marc Jacobs halskædeur, H&M jeans og Converse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.