24-11-11 èn måned til jul…

24.11.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Jeg kom lige til at tænke på, at der nu i dag kun er én måned til jul…. og jeg er bare slet ikke kommet i gang med at jule endnu, og egentlig er jeg heller ikke i julestemning…. Det ligner mig ikke helt – ikke fordi jeg er én af dem der midt i oktober har klaret de fleste gaver, har total kontrol over alle pakkerne til pakkkekalenderen samt har gennemgået alt julepynten, for at udvælge tema osv…. efter jeg fik børn, har jeg bare været lidt mere juleagtig end før…. Måske skyldes det at drengene er ved at være store… eller måske bare at de er drenge – jeg har i hvert fald ikke set mange drenge/mænd gå op i julestemning, julepynt og julekager… nej så er juleøl, julemand og julegaver en helt anden sag.

Men pyhhh – der er stadig en måned til… og jeg vil bare nyde det!

I dag havde jeg dette på:

Cos T-shirt, By Malene Birger tørklæde, In Wear kjole, Burberry bælte og støvler fra LDBK

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email