Julefrokostløs….

26.11.2011 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Julefrokostløs…. Is it a word …. tror det egentlig ikke, men man kan godt føle sig sådan, når man har trukket i-aften-er-det-dig-der-passer-børnene-kortet og resten af verden skal til julefrokost ;) ….. men jeg er da heldigvis ligeglad, for se hvad der er kommet til mig i dag…

20111126-093106.jpg

20111126-093227.jpg
Indholdet er det fedeste iphonecover, bare vent og se….
I dag skal hele familien til Ringe,til familiefødselsdag – dejligt…. checker ind senere med dagens outfit ;0)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email