Iphonecover!

27.11.2011 af: walkinrunout Kategori: new stuff ,

Det var dette pakken indeholdt:

Det lækre cover fra Jaggeredge – det er rigtig flot og giver 4s den helt rigtige tyngde og størrelse. Jeg ved godt at rigtig mange synes telefonen er så smuk og strømlinet, at det er en skam at gemme den i et cover, men jeg synes den ligger bedre i hånden med cover på… sådan havde jeg det også med 3-serien.

 

Lovede lige et outfitbillede..

Oliver Cramer strik, Sandwich bælte, Depart nederdel og Acne Cypress Støvler

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email