mandag er zumbadag…

28.11.2011 af: walkinrunout Kategori: today, zumba ,

Normalt er man lidt mandagstræt… jeg er i hvert fald – og det hænger selvfølgelig ikke sammen med, at jeg ikke kan passe min sengetid i weekenden – nej det er bare hårdt at komme op mandag morgen, basta, bum…

Jeg redder mine mandage med at have zumbahold mandag aften… det er skønt… man bliver godt varmet igennem, får danset og hygget og ikke mindst bliver jeg så dejlig frisk og ernergisk af det 🙂

Så nu sidder jeg klar til aftenens salsa, tango, samba osv i den rette mundering… for ligeså skønt zumba er…. ligeså Amerikansk (på den værdste måde) er det… Man danser bedst i det nyeste outfit…. (og der kommer nye styles til hele tiden) og i de lækreste sko og alt tilbehøret…. armbånd, tasker, håndklæder, dimser der dingler osv… kan man heller ikke leve uden… Jeg har dog begrænset mig til 5 par bukser, 7 toppe, 2 bh’er og lidt tingeltangel…

Her er lidt:

 

og inden der gik totalt sydamerika i den så jeg sådan ud:

Kudibal bluse, Day blaser, Zara bukser og jewlscph stjernehalskæde

3 thoughts on “mandag er zumbadag…

  1. Sidder og mindes de gode, gamle zumba-dage fra før, mit knæ gik i ged. Det er og bliver en superlækker måde at røre sig på! Har dog selv været i loop og få min egen mandagstræning, for nok kan det være svært at komme afsted, men man fortryder jo aldrig bagefter! 😉 Ha’ en dejlig zumbadag. 🙂

  2. Pingback: NIKE SKO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.