Ny, gammel sølv nederdel…

30.11.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Lidt gammelt glam i ny og kortere udgave var en del af outfittet i dag. Det er nederdelen… som egentlig var lang – den er købt for meget lang tid siden, med den intention at bruge den som kjole, men den rigtige lejlighed til et sådant outfit kom aldrig – så nu er det en kort nederdel :-)

Den er købt på udsalg i en festkjoleforretning – i ved, sådan én for fine damer – jo jo… den hang dog udenfor og glimtede og lokkede med sine sølvtråde… Jeg kunne ikke stå for den (lige i det øjeblik)…. såååå – jeg er faktisk ret glad for at jeg endelig fik lavet den kortere :-)

Oliver Cramer bluse, Lollys Laundry tørklæde, Fly støvler.

4 thoughts on “Ny, gammel sølv nederdel…

  1. Hvor er den (du) fin! :) Jeg har selv en sølvkjole-sag, som også bare hænger, men det er fordi den venter på, at jeg liiige skal i loop “et par gange” mere, før den passer. Hehe! Glæder mig til at tage den i brug. Hvor er det skønt med noget glitter og bling til at live op på en grålig dag!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email