playing safe…

10.12.2011 af: walkinrunout Kategori: today , ,

I kender det godt…. jeg har i hvert fald hørt/læst at det bare er helt nødvendigt…. et playing safe-outfit… og mit er altså dette:

Frensa trøje, By Malene Birger Cardigan, H&M Jeans og  jewlscph stjernehalskæde

Det er ikke kun et outfit, der klarer alle lejligheder, det er altså også bare det skønneste lune hygge-outfit og til dagens julegaveindkøb efterfulgt af hygge foran brændeovnen er det bare helt perfekt.

Jeg er én af de få, som ikke er til julefrokost i denne weekend og rent faktisk nyder jeg det… det giver lidt tid til at få julehygget lidt med mand og børn og i hvert fald få tænkt lidt på hvad man selv ønsker sig til jul :-)

Fortsat god lørdag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email