10 dage til jul…

14.12.2011 af: walkinrunout Kategori: today

wauw – jeg synes tiden flyver afsted – det er som om, der ikke helt er timer nok i døgnet til alt det juleri, jeg mangler. Heldigvis kompenserer mine skønne drenge med julesang, julekalendere og julepynt.

I dag har jeg dog bidraget lidt…. i form af julerøde bukser :-)

  

Choise skjorte, Dranella Blaser, H&M jeans og Ilse Jakobsen røjsere 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email