Garderobeskabets hemmeligheder

14.12.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Det er altså rimeligt kompliceret, at klæde sig på i disse dage – især fordi jeg cykler til og fra arbejdet. Det væksler mellem sol og hagl, dog med konstant blæst og storm… øv. Nedenfor har jeg dog været heldig, at kunne få taget et billede udenfor og endda med en smuk himmel som baggrund.

Bukserne jeg har på er ret specielle – de er fra Baba Jaga og købt for 3 år siden sammen med en blaser-jakke i samme stof. Det er et af de par som er helt fantastiske at stå i….. og dermed ikke gå eller cykle i. Fx. er det svært at gå op ad trapper i dem – man kan ikke tage så store skridt 🙁

Det har så også betydet at jeg ikke har brugt dem ret meget – men jeg synes bare de er så fine, at hver gang jeg lægger dem til side…. hiver jeg dem ind i skabet igen.

 

Frensa bluse, Only vest, Baba Jaga bukser, H&M tørklæde og Lbdk støvler

4 thoughts on “Garderobeskabets hemmeligheder

  1. Hvor er det et cool outfit, og ja, jeg tror på, at bukserne er pænt “upraktiske”, men de er virkelig fede! 🙂 Har selv en superlækker bluse/tunika-ting, som også bedst egner sig til bare at stå op i; måske vi burde gøre det lidt mere i cocktailparties? 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.