Rød og læder….

16.12.2011 af: walkinrunout Kategori: today, Uncategorized

Så blev det fredag igen og endnu en julefrokost er i vente – denne gang bare en lille hyggelig én, som vi holder herhjemme med nogle venner.

Egentlig synes jeg ikke jeg har tid, men man skal jo også passe på ikke at springe alt det sjove over, i forsøget på at opnå den perfekte jul….. det bliver jo altid jul, og det bliver jo altid skønt… til sidst 🙂

Jeg er så heldig, at jeg i dag er nået hjem fra arbejde, inden det er blevet helt mørkt og dagens outfit er derfor ude fra den “sørgelige” have. Haver er generelt lidt sørgelige i vinterperioden… så det er egentligt helt fint, at der bliver hurtigt mørkt og man kun ser de skønne lys der er sat i alle havernes træer og buske.

 

Line Mo læder stumpebuks og Peak Performance strik 

6 thoughts on “Rød og læder….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.